Ești fan păr scurt? Vrei să faci o schimbare pentru că te-ai săturat să-ți tot aranjezi părul în fiecare dimineață? Ai nimerit în locul potritit! În cele ce urmează, îți voi prezenta câteva idei de tunsori scurte pentru bărbați. Acestea se potrivesc pentru majoritatea fizionomiilor deoarece sunt simple, dar în același timp foarte atrăgătoare.


Idei pentru un tuns scurt și simplu bărbătesc

Tunsori scurte de bărbați care nu necesită aranjat

Dacă vrei o tunsoare scurtă care nu necesită prea multă atenție, atunci te sfătuiesc să abordezi un stil de tuns scurt perfect pentru bărbați grăbiți si leneși. Acesta se poate identifica sub binele cunoscut stil ”periuță”, dar într-o formă mai modernă și atrăgătoare.

Tunsori scurte de bărbați care necesită aranjat minim

În același timp, pentru cei mai pretențioși, recomand un stil de tunsoare foarte la modă, care necesită foarte puțină atenție. Acesta se potrivește perfect pe părul scurt, iar textura îi oferă un efect de clasă.

Tunsoare/ Frizură bărbați pe păr scurt cu breton

Tot din categoria tunsorii pe par scurt pentru bărbați, regăsim și stilul cu breton. O tunsoare simplă, dar plină de stil și energie. Se potrivește mai ales tinerilor plini de viață, pasionați de fashion și care își petrec foarte mult timp la distracții și evenimente.

Idei de tunsori scurte bărbați cu cărare

Frizuri păr scurt pentru bărbați cu bordură și cărare naturală

Când vine vorba de un tuns pentru bărbați pe par scurt, putem aborda un stil de tunsoare cu cărare naturală și bretonul dat într-o parte. Chiar dacă nu se vede, cărarea există pe majoritatea tipurilor de păr. De obicei, aceasta separă partea de sus, de partea laterală. Este treaba frizerului de a pune în valoare această cărare pentru a scoate cea mai bună variantă de tunsoare.

Tuns bărbați scurt cu bordură și cărare accentuată

În mod similar, cărarea poate apărea și sub formă accentuată într-un tuns de bărbați pe păr scurt. Mai exact, acel tip de tunsoare în care frizerul adâncește cărarea existentă cu briciul, iar părul din partea de sus se aranjează spre partea opusă.

Idei de tunsoare păr scurt bărbați cu dungă de design

Pentru cei care vor să iasă în evidență cu o tunsoare pe păr scurt, putem aborda un stil cu dungă evidențiată pentru design. Este o tunsoare care, cu siguranță va atrage multe priviri.

Categorii: Tunsori

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.