Ce tunsoare alegi atunci când ești adolescent și vrei să-ti definești personalitatea? Cauți o tunsoare care să fie apreciată de toți prietenii tăi, dar mai ales de fete? Îți trebuie ceva fashion, modern, sport sau cu dungi? Citește în continuare și vezi cele mai cool tunsori de băieți pe care le-am făcut în 2020.


De ce să alegi o tunsoare de băieți modernă?

După părerea mea, există momente în viață când este necesar să experimentăm. Atunci când eram în școala generală, pe la începutul anilor 2000, era moda cu creastă sau mai era o tunsoare de băieți cu dungi ”torres”, numită după un fotbalist. Evident că mă tundeam în stilurile acelea, eu și mai toți cei de vârsta mea. Am crescut, am ajuns la liceu și au început figurile, au apărut fetele mai stilate, care se uitau la băieții cu freze faine. Am experimentat toate tipurile de tunsori care erau moderne pe vremea aceea, iar asta fac și acum. Dacă nu experimentezi, încercând mai multe tipuri de tunsori, nu ai de unde să știi care este cea mai faina variantă a ta ca băiat.

Tunsori de băieți în funcție de vârstă

Clasa a 6-a, a 8-a, a 11-a? Nu te poți duce la școală tuns în toate felurile, dacă nu este estetic frumos. Cu siguranță, diriga te va ridica la ora de dirigenție și se va lua de ”coama” sau ”chelia” ta. Hai să îți arăt ce tunsori cred eu că se potrivesc cel mai bine pentru băieți în funcție de vârstă.

Tunsori pentru băieți de 10-14 ani

La 10-14 ani eșți undeva prin școala gimnazială, clasele 5-8. Aici regulile sunt mai stricte, profesorii sunt mai stricți, dar mai ales părinții. Nu te poți prezenta la școală cu 10 dungi în cap, asta e clar. Vei sfârși, probabil cu o freză terminată de maicăta cu 1 în tot capul. Uite câteva tunsori șmechere de băieți, potrivite pentru vârsta ta, care nu o să-ti facă probleme.

Tunsori adolescenți 15-18 ani

Uraa celor mai frumoși ani din tinerețe. Ai intrat la liceu și începe viața plină de oameni, distracții și nebunii. Parcă acum ai început să pui din ce în ce mai mult accent pe cum te îmbraci și cum arăți. Te apropii din ce în ce mai mult de zona fashion, iar aspectul fizic te interesează foarte tare deoarece fetele alea nu întorc capul după oricine, așa-i? Uite niște tunsori cu care o să atragi multe priviri și zâmbete peste tot unde te duci.

Tunsori băieți 18+ ani

Mergi la facultate sau o iei devreme pe drumul muncii. Ai devenit mai matur, disciplinat și cauți o tunsoare care să te reprezinte. Cu siguranță nu mai vrei să te tunzi ca în liceu și cauți ceva nou și ușor de așezat. Ai variante destule..

Frizuri băieți în funcție de stil

Ce stil de viață îți place mai mult? Dacă ești genul artistic, care se îmbracă cu țoale mișto, atunci ai nevoie clar de o frizură pe măsură. Ești genul de băiat mai serios, retras, dar care vrea să surprindă prin misteriozitatea sa? Atunci, cu siguranță îți trebuie o freză care să te reprezinte și să scoată în evidență faptul că ești un băiat plin de lucruri interesante. Orice stil și personalitate, are nevoie de o tunsoare pe măsură.

Freza băieți fashion

Stilul care întotdeauna scoate la suprafață cele mai ciudate și interesante trenduri. Când vorbim de freze, avem și aici niște stiluri care se potrivesc foarte bine fashioniștilor.

Tunsori de băieți serioși

Băi, când zic ”serioși” mă refer la genul acela de băiat care își vede de treabă și este responsabil la școală, dar nu mă refer la termenul de ”looser”. S-a creat o confuzie cu privire la băieții ăștia, care de cele mai multe ori sunt super de treabă și pot deveni niște prieteni de încredere. Uite ce recomand eu pentru tine, dacă ești unul dintre ei.

Frizuri de băieți în stil elegant

Mereu ai câte unul-doi-trei în clasă care se îmbracă elegant. Eu mereu am avut colegi asemenea, iar dacă aveau și o frizură pe măsură, dădeau pe spate toate fetele. Dacă faci parte din acea categorie, îți recomand câteva frizuri de băieți elegante mega potrivite pentru tine.

Freze băieți sport

Fotbal? Baschet, handbal? De toate? Ce mai contează. Un lucru este sigur, trebuie să susții atitudinea aia sportiv cu o tunsoare dinamică. Iar dacă tot faci sport, cu siguranță nu vrei să stai toată ziua cu mâna prin păr, ca să-ți dai bretonul de pe față. Oricum, ai variante destule, care arată mega bine.

Categorii: Tunsori

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.