În fiecare carieră, există momente cheie care pot face diferența între succes și stagnare. 

Ca un frizer pasionat și implicat, am avut șansa de a participa la evenimentul Next UP România, la Cluj și vreau să-ți împărtășesc experiența mea personală – de ce consider că astfel de evenimente reprezintă o ocazie pe care nu trebuie să o ratezi și cum îți pot influența semnificativ dezvoltarea ta profesională.

„Next UP Romania” nu este doar un eveniment obișnuit, ci mai degrabă l-aș considera locul în care ai ocazia să înveți de la cei mai buni și poți face conexiuni valoroase cu cei din industria barberingului. 

Acest articol nu este doar o prezentare obiectivă a evenimentului, ci și o poveste personală a impactului pe care l-a avut asupra mea. Haide să vedem de ce merită să participi la acest eveniment unic și cum poate schimba calea dezvoltării noastre în lumea frizeriei.

Un eveniment organizat de Barberstore Romania

În primul rând, vreau să îmi arăt aprecierea pentru Barberstore Romania – organizatorul evenimentului. 

Barberstore este cel mai mare distribuitor de produse profesionale pentru frizeri și nu numai, iar implicarea lor în organizarea evenimentului a făcut diferența în multe feluri.

Prin acest eveniment, Barberstore a reușit să aducă țara noastră în atenția internațională a industriei frizeriei. Acest eveniment organizat la Cluj a demonstrat că frizerii români sunt la fel de dornici de a învăța și de a crește, precum cei mai mari frizeri internaționali.

barberstore romania - nextup cluj

Evenimentul Next UP Romania în câteva cuvinte

Multe ar fi de vorbit despre ce s-a întâmplat la eveniment, dar ca să nu-ți dau prea multe detalii, astfel încât să-ți stârnesc curiozitatea de a participa la astfel de evenimente în viitor, o să mă rezum la câteva puncte cheie.

Peste 800 de persoane prezente

Next UP Romania nu este doar un eveniment, ci o adevărată reuniune a pasionaților din industria frizeriei. Cu peste 800 de participanți, a devenit cel mai mare eveniment de acest gen din România, oferind o atmosferă vibrantă și oportunități de networking extraordinare.

Cei mai influenți barberi la ora actuală din România și Europa

Evenimentul a adunat sub același acoperiș un adevărat afront de experți din lumea frizeriei. Printre aceștia s-au numărat unii dintre cei mai influenți barberi din România și Europa, oferind participanților ocazia de a învăța de la cei mai buni.

O experiență impecabilă de învățare și networking

Acest eveniment nu a fost doar un loc de învățare, ci și o ocazie de a construi relații și de a extinde rețeaua de contacte în industria frizeriei. Cu organizare de top și locație excelentă, evenimentul a oferit o experiență pe cinste atât pentru cei în căutare de a învăța, cât și pentru cei în căutare de oportunități.

Josh Lamonaca – cel mai influent profesionist din industrie

Cea mai notabilă prezență de la „Next UP Romania” a fost Josh Lamonaca, un nume care a făcut senzație în industria barberingului. Cele trei ore petrecute pe scenă au fost pur și simplu captivante, iar impactul său a fost resimțit profund de către toți participanții. 

Josh nu este doar un profesionist de succes, ci și un mentor talentat și un vorbitor motivațional impresionant.

De la tehnici de tuns avansate până la strategii de marketing inovatoare, prezentarea lui Josh a fost ca un festin de cunoștințe pentru toți cei prezenți. 

Provmen – moment impecabil pe scenă

Nu am cum să nu îmi laud și să mă mândresc cu echipa din care fac parte. Colegii mei de la Provmen, oameni pe care îi consider mentorii și inspirația mea în carieră, au reușit să facă un moment excepțional de barbering, în fața a peste 800 de oameni.

Îți las mai jos o scurtă prezentare a momentului.

Noi, echipa Provmen ne-am dorit să marcăm această zi unică și ne-am gândit la un gest care să exprime recunoștința noastră pentru experiența oferită de Josh.

Momentul a fost cu adevărat de neuitat, iar Josh Lamonaca a fost profund mișcat de gestul nostru. Cadoul oferit și reacția sa au creat o atmosferă faină și prietenoasă, iar eu personal am simțit încă o dată spiritul de comunitate din lumea frizeriei, care îmi alimentează mereu foamea de a ajunge cât mai sus.

Pentru a încheia această secțiune cu o notă personală, vă invit să vă bucurați de această fotografie captivantă care surprinde acest moment deosebit.

josh Lamonaca - cadou provmen

Oameni de top din industria barberingului

La eveniment au mai participat și influențat prin prezența lor pe scenă oameni de top din industrie. Am asistat la multe look and learn-uri, dar și la prezentări despre marketing sau vânzare.

 • Andrei Dunuta – Arta de a nu vinde în Barbering
 • Andrei Morosan – Strategia celor 4M
 • Andrei Dolhikh “Balu”
 • Bogdan Cernat – Provmen
 • Ghită The Barber – Provmen
 • Andeea Golieas
 • Virgil The Barber
 • Sergiu Mihalcea
 • Andi Cioabla
 • Valentin Bosnea
 • Mihaela Steliceanu “Miky”

De ce să participi și tu la evenimente de genul acesta?

Unul dintre elementele remarcabile ale participării la „Next UP Romania” este valoarea pe care o primești în schimbul investiției tale. 

În funcție de locul dorit, prețul biletelor a fost între 250 si 550 de lei. 

Nu contează dacă ești la început de drum sau un profesionist cu experiență, prețul te asigură că beneficiezi de oportunități valoroase, indiferent de nivelul la care te afli.

 • Înveți de la experți
 • Primești o doză de motivație de la cei care au reușit în industrie
 • Networking și oportunități de construire a relațiilor profesionale
 • Rămâi la curent cu tendințele din industrie
 • Ai parte de experiențe unice pe care doar aici le găsești
 • Ai ocazia să primești insight-uri și valoare adăugată de la speakeri internaționali
 • Vei simți sentimentul de comunitate și sprijin

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.