Alături de aproximativ alți 50 de profesioniști din industria Barbering, am participat la unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate industriei din România. Am avut parte de 4 zile de educație, relaxare, distracție și socializare, care s-au încheiat cu multe prietenii și parteneriate.

Barber Camp este un eveniment dedicat profesioniștilor din industria Barbering

Barber Camp, deja ajuns la ediția a 3-a este organizat an de an de către Mareș Mihai (fondator salon „Cartier”) și Stanciu Andrei (World of Barbers), care, de-altfel au fost și prezenți pe scenă în multe momente. Anul acesta, Barber Camp s-a ținut la Buzău, într-o locație foarte potrivită cu doleanțele noastre.

Așa cum ne-am obișnuit în fiecare an, organizatorii au adus pe scena evenimentului pe unii dintre cei mai apreciați oameni din industrie. De această dată, Josh O.P, renumitul educator venit tocmai din Marea Britanie, iar în calitate de traineri au fost prezenți doi dintre cei mai buni traineri români, Ghiță The Barber și Bogdan Cernat, cu care am plăcerea să lucrez zi de zi în salonul pe care aceștia îl dețin, “Provmen”.

Cum s-a desfășurat Barber Camp-ul?

Evenimentul a fost împărțit pe patru zile, cu activități diverse, precum look and learn-uri, workshop-uri, lecții de marketing, dezvoltare personală, foc de tabără, campionat de fotbal, socializare, piscină, spa și multe alte activități interesante.

Ce mi-a plăcut la Barber Camp?

În primul rând, locația în care s-a ținut Barber Camp a fost extraordinară. Totul s-a petrecut în incinta resortului, iar facilitățile de care am dispus au fost excelente.

În al doilea rând, fiind și unul dintre cele mai importante aspecte ale experienței, a fost reprezentat de faptul că au participat la eveniment oameni de calitate din industrie, de la care am avut ce învăța, atât pe plan profesional, dar mai ales, pe plan personal.

Am avut parte de 4 zile pe care le-am simțit ca un concediu, în care am învățat lucruri noi participând la workshop-uri (o viziune nouă, o tehnică diferită) și sesiunile de look and learn, din care știu sigur că voi reuși să-mi aprofundez cunoștințele și îmi voi îmbunătăți skill-urile.

De ce ar trebui să participi și tu la Barber Camp?

  • Ai patru zile în care te deconectezi de la activitatea ta de zi cu zi și vei putea învăța lucruri interesante de care sigur n-ai aflat până acum
  • Ai parte de un vibe extrem de fain, iar atmosfera este prietenoasă și chiar simți că ești înconjurat de oamenii cu care îți place să stai
  • Nu vei fi copleșit de traininguri și workshopuri, deoarece la Barber Camp o să și alte activități, cum ar fi relaxare la piscină, fotbal, socializare, odihnă etc.
  • Vei cunoaște și vei lega relații bune cu profesioniști din industrie
  • Vei dobândi abilități bune de comunicare, cât și de marketing
  • Ai ocazia să stai de vorbă și să primești sprijin de la traineri în orice întrebare, problemă cu care te confrunți
  • Preț extrem de bun, dacă te gândești că în costul de participare intră 4 zile de cazare și acces la look and learn-uri + activități super faine
Categorii: Evenimente

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.