Cauți inspirație pentru o schimbare de look sau pentru o freză de remarcat? Te voi trece prin unele dintre cele mai cerute și moderne tunsori de bărbați pe care le-am făcut în 2020, pe diferite tipuri de păr și forme ale capului. În funcție de preferințele și stilul tău, poți opta spre o tunsoare pe păr lung, mediu sau scurt. Încă de la început, îți voi spune că cele mai moderne tunsori sunt cele în care se regăsește acel ”pierdut” pe părți, care poate fi mai accentuat sau mai elegant. Îți recomand să fii curajos și să alegi o schimbare, dacă asta îți dorești, deoarece cei mai mulți clienți de-ai mei care își schimbă tunsoarea după mult timp, pleacă foarte încântați.


Modele tunsori pentru bărbați în funcție de stilul de viață

Am clienți care preferă anumite frizuri fără brizbrizuri/ dungi/ luat din 0 în părți deoarece lucrează în zona de business și nu pot să se prezinte oricum în fața partenerilor/ clienților. De asemenea, unii dintre ei sunt genul care nu doresc să acorde prea multă atenție aranjării părului cu produse profesionale. Alții fac sport și au nevoie de o frizură care să nu le de-a bătăi de cap atunci când aleargă. Nicio problemă în asta, deoarece avem soluții potrivite pentru toată lumea.

Tunsori și Freze Bărbătești Elegante/ Business

Freze pentru bărbații care obișnuiesc să aibă multe întâlniri profesionale, sunt prezenți la multe evenimente sau pur și simplu vor să le reprezinte stilul și modul de viață. De asemenea, acestea se potrivesc celor care au o ținută elegantă și vor să completeze look-ul cu o tunsoare foarte bine conturată.

Tunsori Pentru Bărbați Dinamici, Corporate

Definim termenul ”dinamic” ca fiind reprezentat de bărbații cu un stil de viață activ și prinși în multe contexte. Acest tip de tunsori se potrivesc acelora care au grijă de părul lor, sunt preocupați de aspectul fizic și nu au un stil de viață definit/ exact. Tunsorile acestea merg bine atât pe părul des, cât și pe părul mai rar.

Tunsori și Freze Pentru Personalități Artistice/ Rebele

O tunsoare foarte frumoasă, care se potrivește în general celor cu spirit artistic sau tinerilor cu anturaje care țin pasul cu moda și cu trendurile. Deseori, vedeți aceste tunsori și la noi, frizerii. Ele sunt potrivite chiar și celor cu par mai rar, deoarece stilul de aranjare al părului nu este pretențios, având posibilitatea doar să dați un pic cu mâna prin el că să își capete un pic de textură. Chiar recomand acest tip de tunsoare pentru bărbații cu V-uri în față, deoarece părul rămâne mai lung în spate și se aranjează spre față, acoperind foarte bine v-urile.

Idei de tunsori pentru bărbați în funcție de vârstă

Vreau să va ghidez un pic și în zona de alegere a tunsorii în funcție de vârstă. Aici mă voi lasă ghidat de experiența pe care am avut-o de-a lungul timpului cu clienții, văzând care sunt preferințele tinerilor, mid-age și celor mai în vârstă. Nu se aplică neapărat în toate situațiile, dar per general cam așa stă clasamentul.

Idei de tunsori pentru bărbați cu vârsta de 16-30 de ani

De obicei, cei mai tineri sunt genul care merg cu moda și își schimbă freza mai des. Categoria de vârstă de 16-30 de ani este cea care mereu cere o dungă, o formă ciudată, o tunsoare cu aranjat mai sălbatic al părului (ciufulit), ras pe părți și altele. Aceștia sunt cei care obișnuiesc să alterneze între toate genurile de tunsori, astfel că sunt potriviți pentru orice stil descris mai sus.

Idei de tunsori bărbătești pentru vârsta de 30-40 de ani

Intrăm într-o zona mai delicată, orientată spre seriozitate și mai stilată. Cei din categoria 30-40 de ani sunt bărbați în întregul sens al cuvântului, majoritatea având familii, funcții importante în viața profesională și se ghidează după un sistem de valori bine definit. Bărbații de 30-40 de ani aleg tunsori din zona ”Elegante – Corporate”.

Idei de tunsori pentru bărbați de 40+ ani

Deși sunt câțiva domni care vor să iasă din tipare și doresc tunsori moderne, majoritatea bărbaților trecuți de 40+ de ani aleg tunsori decente. Mai exact, tunsori care nu sunt extravagante, dar care le oferă un aspect proaspăt și îngrijit. În general, acestea se fac pe par scurt spre mediu și sub nicio formă nu implică pierdutul din 0 pe părți.

Tunsori pentru bărbați la modă în 2020

Din punctul meu de vedere, tunsorile ”la modă” sunt decise de către frizeri. Clienții care vin să spună ”Vreau să mă tunzi exact așa” nu sunt mulți, iar majoritatea frizerilor își aduc aportul în a alege cea mai potrivită tunsoare pentru bărbații care li se așează pe scaun. Cel puțin, așa se întâmplă la mine și la segmentul de oameni pe care îl tund. Ulterior, anumite tipuri de tunsori ajung să fie la modă deoarece prietenii celor care s-au tuns ajung să vrea și ei la fel, prietenii prietenilor și așa mai departe. De asemenea, rețelele sociale ajută la răspândirea unui anumit tip de tunsoare și valorificarea lui cu eticheta ”la modă”. Avem așa:

  • stilul pierdut pe părți, cu bretonul ridicat ”quiff”
  • stilul crop, cu părul texturat și îndreptat spre frunte
  • stilul pierdut în părți, cu cărare

Dacă ești fan tunsorilor scurte, atunci îți las o serie de recomandări de tunsori bărbătești scurte într-un articol dedicat.

Categorii: Tunsori

2 comentarii

Delia · august 18, 2022 la 7:53 am

Va multumim ca ati impartasit aceste lucruri

Conde · octombrie 4, 2022 la 6:34 pm

Foarte cool!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.